Berlin & Friedrichshain

Friedrichshain har på få år udviklet sig fra at være et anonymt, gråt arbejderkvarter til det hippeste sted i Berlin.

Kvarteret er blomstret op, og er blevet tilflugtsted for alle der ville have gode lejligheder og en hip kunstner stemning - og bare synes at Prenzlauer Berg er blevet for etableret. Friedrichshain kan sammenlignes med Vesterbro og området omkring Vega. Du kan læse mere om Friedrichshain og Berlins andre bydele i vores Berlin guide.

Simon-Dach Strasse, Rigaer Strasse og Boxhagner Strasse er de centrale gader i Friedrichshain. Her er der et utal af hyggelige cafeer, gode restauranter, gallerier, smarte butikker og frisører.

Oplev søndags loppemarked ved Boxhagener Platz eller gå en tur i Volkspark Friedrichshain. Hop på en S-bahn, og på få minutter er man i midten af Berlin ved det karakteristiske TV tårn og Alexanderplats.

Fra Ubahn stationen “Frankfurter Tor” er der kun 5 min til Alexanderplatz & Berlin Mitte, hvorfra det er let at komme hurtigt rundt i hele Berlin.

Herfra bør følgende ting besøges; ZOO, Olympisk stadion, Postdamer Platz, Tiergarden, Brandenburger Tor, Under Den Linden - Berlin emmer af historie og kultur. Se mere om museer og seværdigheder i Berlin.

Kortet viser nogle af de ting man let kan besøge fra lejligheden (der er mindre end 3 km fra lejligheden ind til Berlin Mitte).
 

1: Pergamon Museet
2: Brandenburger Tor
3: Det Ægyptiske Museum
4: Unter den Linden
5: TV Tårnet
6: Viktoria Parken
7: Pariser Pladsen
8: Holocaust Museet
9: Checkpoint Charlie
10: Oranienburger Strasse 
    Adresse: 10247 Friedrichshain | Berlin   Kontakt   Sitemap