Booking & Priser - Berlin Jacobsen

Udlejningen af lejligheden administreres af det professionelle udlejningsselskab Berliner Jacobsen. Dette sikre at der altid er styr på udlejningen og på lejlighedens stand når I som gæster ankommer. Firmaet køres af et dansk ægtepar, dvs. der er ingen problemer med sprog.

Se venligst www.berliner-jacobsen.com for spørgsmål angående booking af lejlighed, lejeaftale samt yderligere info om priser m.m..

Priser:
· Leje pr. uge dkr. 5.900,-
· Leje pr. døgn dkr. 995,- minimum 3 døgn (juli og august minimum 4 dage)
· Depositum på dkr. 1.000,-
· Slutrengøring er obligatorisk og koster dkr. 575,-
· Medbring selv sengelinned, håndklæder og viskestykke m.m. eller lej pakkerne her.
· Generelle lejebetingelser

Hvornår er lejligheden ledig?
Kalenderen skal læses således, at reserveret/udlejet dage markeres med rød. I disse periode er lejligheden optaget. Ankomst og afrejse-dage markeres med orange.
Ved ankomst-dage kan lejligheden lejes; man skal blot være ude af lejligheden kl. 12:00 så der er tid til at gøre rent til den nye lejer.
Ved afrejse dage kan lejligheden lejes med ankomst kl. 16:00.
 
<

Online booking:
Se på kalenderen ovenfor hvornår lejligheden er ledig, og brug vores online booking formular til at reservere lejligheden. Du kan også reserver lejligheden på mail udlejning@berlin-jacobsen.com.
Note: Oplys lejlighedsnr. P16 ved reservation af lejligheden.

Online booking formular
Dit navn:    
Din email:    
Ankomst-dato:    
Afrejse-dato:    
Leje af linned:      Hvad er linned pakke?
Leje af køkkenpakke(r):      Hvad er køkkenpakker?
Din Adresse:     
Kommentarer:     
Venligst husk at oplys din email ved bookning, og husk også at kontrollere at lejligheden er ledig i den ønskede periode (se kalenderen ovenfor).

Ankomst og afrejse:
Lejeperioden starter på ankomstdagen kl. 16.00 og slutter på afrejsedagen senest kl. 12.00. Du skal som lejer være opmærksom på, at hvis der forefindes fejl og mangler i lejligheden ved ankomsten, skal disse øjeblikkelig indberettes, idet du i modsat fald hæfter for disse. Lejligheden skal forlades i ryddet stand, hvilket vil sige at man skal huske at tømme køleskab/fryser og opvaskemaskine samt affald. Se mere herom i velkomstmappen i lejligheden.

Nøgler:
Nøglerne vil blive fremsendt fra Berlin til din adresse i Danmark ca. 1 uge før ankomstdagen, hvilket gør det dejligt nemt for dig at leje lejligheden. Du skal altså ikke forbi et bureau i Berlin og hente nøgler m.m. ved ankomst. Returnering af nøgler sker ligeledes nemt via post. 
    Adresse: 10247 Friedrichshain | Berlin   Kontakt   Sitemap